ICONOMI Uitnodigingscode

Start vandaag nog met copy trading bij ICONOMI met uitnodigingscode: gbqjr.

gbqjr
Kopieer bovenstaande code
iconomi uitnodigingscode invoeren
ICONOMI Uitnodigingscode

Op deze pagina kom je te weten wat de verwijzingscode van ICONOMI is en hoe het platform precies werkt.

ICONOMI is van origine een Britse cryptopartij waar het mogelijk is om onder andere crypto te kopen. Redelijk hetzelfde als Bitvavo en Bybit zou je denken. ICONOMI pakt het iets origineler aan, je kan hier namelijk crypto strategieën van andere traders kopiëren. En dat is iets wat we nog niet zo vaak hebben gezien bij andere exchanges. Maar daar later meer over.

ICONOMI heeft in 2024 het Nederlandse bedrijf Triaconta B.V. overgenomen, welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. Hierdoor kunnen ze volgens alle regels in Nederland opereren in Nederland en de rest van Europa. Ook biedt ICONOMI hierdoor iDEAL aan op het platform.

Overzicht welkomstbonus met de ICONOMI uitnodigingscode

Verwijzingscodegbqjr
Link naar Bybithttps://www.iconomi.com/nl/registreren?ref=gbqjr
WelkomstbonusGeen bonus of korting
Fee kortingGeen korting op de handelskosten
Registratie DNBJa, door de overname van Triaconta
Aantal munten150+
Overzicht voordelen van de verwijzingscode

Wat is een ICONOMI uitnodigingscode?

Met een ICONOMI uitnodigingscode kan je met slechts vijf letters aangeven wie jou heeft aangemeld op het platform. Elke gebruiker ontvangt zijn eigen unieke code. Omdat ICONOMI nieuw is in Nederland, is er nog geen welkomstbonus beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Wij zijn echter druk bezig met het onderhandelen van een speciale bonus.

Na het aanmaken van jouw eigen account ontvang jij ook een 5-cijferigecode. Deze code kan je delen met vrienden en familie. Je ontvangt dan een commissie over de betaalde handelskosten.

Hoe pas je de verwijzingscode toe?

ICONOMI noemt de code een verwijzingscode of een uitnodigingscode. Het betekent beide hetzelfde. Het is eenvoudig om dit in te voeren.

Stap 1: Maak een nieuw account aan

Bezoek de ICONOMI website en klik op Aan de slag om een nieuw account aan te maken. Hier hoef je alleen je e-mailadres en voornaam in te vullen. Door op Ik heb een Uitnodigingscode te klikken kan je een verwijzingscode invoeren.

Voer hier de code in. In de volgende stap kan je je wachtwoord invullen en je e-mailadres bevestigen.

Stap 2: Voer de verificaties uit

Na het aanmaken van je account kan je het gehele platform al inzien. Het is echter niet mogelijk om geld of crypto te storten of een strategie te kopiëren. Hiervoor is een verificatie Niveau 1 vereist. Dit doe je door op de Upgrade Nu knop te drukken onderaan de pagina. Een ID verificatie is altijd verplicht bij crypto platformen.

Stap 3: Stort crypto of euro met iDEAL en Bancontact

Wanneer je je ID hebt geverifieerd kan je geld storten met iDEAL. Dit doe je via de Storting knop op de homepagina. Kies uit meerdere betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving (gratis) of iDEAL (0,5%).

Stap 4: Start met kopiëren van crypto strategieën

Wanneer alle verificaties voltooid zijn kan je starten met het kopiëren van crypto strategieën. Je kan direct de historische prestaties zijn van verschillende traders. Waaronder het rendement van de afgelopen 24 uur, 7 dagen en afgelopen maand. Bekijk goed de prestatievergoeding en de kopieervergoedingen.

Wat is ICONOMI?

ICONOMI is een platform ontworpen om het investeren in cryptocurrencies te vereenvoudigen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om beleggingsstrategieën van ervaren traders te kopiëren en zelf meer dan 150 crypto’s te managen via een gebruikersvriendelijk dashboard.

Voordelen van ICONOMI:

  • Diversificatie: Gebruikers kunnen hun risico spreiden door verschillende crypto strategieën te kopiëren. Dit kan helpen het totale risico te verminderen, aangezien niet alle activa op dezelfde manier zullen reageren op marktbewegingen.
  • Beloning voor zowel trader als kopieerder: Als een strategie succesvol is, profiteren zowel de kopieerder als de oorspronkelijke strateeg financieel. Dit stimuleert de strategen om goed te presteren.
  • Transparantie in kosten: Het platform biedt helderheid over de fees die verbonden zijn aan elke beleggingsstrategie. Gebruikers weten vooraf wat de kosten zijn en deze vergoedingen worden alleen in rekening gebracht als de waarde van de beleggingen toeneemt.
  • Toegang tot geavanceerde handelsstrategieën: Ook zonder diepgaande kennis van de cryptomarkt kunnen gebruikers profiteren van de deskundigheid van ervaren traders.
  • Automatisering en 24/7 handelen: Gebruikers kunnen gebruikmaken van vooraf ingestelde regels voor automatische herbalancering, waardoor er continu en actief beheerd kan worden zonder constante menselijke tussenkomst.

Nadelen van ICONOMI:

  • Afhankelijkheid van de kundigheid van traders: De resultaten zijn sterk afhankelijk van de beslissingen van de strategen die gekopieerd worden. Slechte beslissingen van een trader reflecteren direct in de portefeuille van de kopieerder.
  • Marktrisico’s: De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit. Hoog rendement gaat vaak gepaard met hoog risico, wat betekent dat de waarde van beleggingen sterk kan schommelen.
  • Mogelijke hoge kosten: Hoewel de kosten transparant zijn, komen er wel hoge kosten bij kijken. 0,5% iDEAL kosten, 0,5% aan- en verkoop fee, opnamekosten, kopieervergoeding en prestatievergoeding.
  • Complexiteit van keuzes: Hoewel het kopiëren van strategieën toegankelijk is gemaakt, vereist het nog steeds een bewuste keuze van welke strategieën te volgen. Niet alle aangeboden strategieën zullen even succesvol zijn of geschikt voor elke investeerder.
  • Beperkte controle: Hoewel gebruikers kunnen kiezen welke strategie ze willen volgen, hebben ze beperkte controle over de individuele transacties die binnen die strategie worden uitgevoerd.

Conclusie

ICONOMI biedt iets aan wat nog niet of niet meer wordt aangeboden in Nederland. Veel partijen moesten Copy Trading stoppen als dienst, maar ICONOMI gooit het in een nieuw jasje. Door de overname van Triaconta kan ICONOMI verder uitbouwen in Nederland en de rest van Europa.

Samenvattend biedt ICONOMI nieuwe mogelijkheden voor individuen die willen investeren in de complexe wereld van cryptovaluta, door de drempel te verlagen met copy trading en diversificatieopties. Het is echter belangrijk dat gebruikers zich bewust zijn van de afhankelijkheid van externe strategen en de inherente risico’s van de cryptomarkt.

Scroll naar boven