Bitvavo Referral Code

Claim jouw 10 euro gratis crypto en verhandel €10.000 commissievrij met de Bitvavo referral code: 431F1F.

431F1F
Kopieer bovenstaande code
Bitvavo aanmeldbonus
Bitvavo affiliate code

Je ontvangt nu met een Bitvavo affiliate code een interessante welkomstbonus en in dit artikel leggen wij je uit hoe je deze kan ontvangen.

Bitvavo is de grootste exchange van Nederland en biedt diensten aan en bedient meer dan 1,6 miljoen klanten in Europa. Bitvavo is actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en meer Europese landen. Het succes is grotendeels te danken aan lage handelskosten van maximaal 0.25%, een groot aanbod en een stabiel platform. Met een aanbod van meer dan 300 verschillende digitale valuta’s, is Bitvavo de favoriete exchange voor veel Nederlanders en Belgen.

Voor nieuwe klanten is er een aantrekkelijke bonus beschikbaar. Door bij aanmelding de referral code “431F1F” te gebruiken, ontvang je meteen €10 aan gratis crypto en kun je tot €10.000 zonder handelskosten transacties uitvoeren. Hoe je deze voordelen kunt claimen, zullen we verderop uitleggen.

Overzicht welkomstbonus met de Bitvavo referral code

Affiliate code431F1F
Link naar Bitvavohttps://bitvavo.com/affiliate?a=431F1F
BonusKrijg 10 euro gratis crypto
Fee korting€10.000 gratis handelen
Registratie DNBJa
Aantal munten300+
Voordelen van de referral code

Wat is een Bitvavo referral code?

Een Bitvavo referral code is een unieke code die nieuwe gebruikers een welkomstbonus biedt, deze bonus is alleen beschikbaar wanneer je een code gebruikt. Daarnaast hangt de bonus ook af van welke code je gebruikt.

Door de referral code “431F1F” te gebruiken tijdens je registratie in de Bitvavo app, krijg je een bonus van 10 euro aan gratis crypto en €10.000 aan gratis trading.

Deze code stelt Bitvavo in staat om bij te houden welke nieuwe gebruikers door bestaande gebruikers zijn doorverwezen, onderdeel van een zogenaamd partnerprogramma.

Dit systeem is voordelig voor beide partijen: jij ontvangt de bonus van €10 en 0% handelen, terwijl wij een commissie krijgen voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers. Na je aanmelding ontvang je jouw eigen Bitvavo referral code, waarmee je vervolgens vrienden en familie kunt uitnodigen.

Let op: de actie voor €10 gratis crypto is een exclusieve aanbieding en alleen beschikbaar via geselecteerde partners.

Hoe pas je de code toe?

Het is belangrijk om te weten dat je de code alleen kunt invoeren tijdens je registratie. Bij Bitvavo is dit enkel mogelijk via de app en niet via de website op je computer. Gebruik je een computer, dan heb je een speciale link nodig om de deal te activeren, die je ook op deze pagina vindt.

Bitvavo website layout

Stap 1: Maak een account aan

Bitvavo dient te weten aan wie de bonus toegewezen moet worden, en dit is alleen mogelijk voor gebruikers die een speciale code of link gebruiken. Tijdens het aanmaken van je account via de Bitvavo app voer je in de tweede stap de referral code “431F1F” in om je welkomstbonus te claimen.

Als je een computer gebruikt, moet je een speciale link gebruiken; deze vind je bovenaan deze pagina.

Zodra de bonus is geactiveerd, krijg je de melding: “Aanmeldbonus van €10,00.” Zodra je zeker weet dat de bonus actief is, kun je je persoonlijke gegevens invoeren, waarbij enkel een e-mailadres en wachtwoord nodig zijn.

Wanneer je een fout maakt tijdens het invullen van deze code kan je achteraf geen aanspraak maken op de bonus. Wanneer je al een account hebt op jouw naam, dan kan je geen nieuw account aanmaken.

Stap 2: Rond de KYC af

Crypto bedrijven moeten in Nederland en België de identiteit van hun gebruikers verifiëren, dit is om bijvoorbeeld witwassen tegen te gaan. Van Bitvavo weet je dat zij geregistreerd zijn bij De Nederlandsche Bank en dit is een eis.

Start hiervoor het identificatieproces via de app, waarbij je een foto van je ID en een selfie maakt. De app controleert automatisch of de gegevens kloppen. De verificatie neemt meestal slechts 5 minuten in beslag, al kan het buiten kantoortijden soms wat langer duren. Dit is omdat er altijd een medewerker nog naar jouw aanvraag kijkt.

Het kan zo zijn dat jij als persoon geweigerd wordt of extra informatie moet aanleveren.

Stap 3: Claim jouw 10 euro gratis crypto

Na een succesvolle KYC kun je je eerste storting doen, dit doe je altijd via jouw eigen bankrekening. Zorg ervoor dat je een bankrekening gebruikt die op dezelfde naam staat als je Bitvavo account, anders wordt je betaling geweigerd. Je kunt je eerste storting doen met bekende betaalmethoden als iDEAL, Bancontact, PayPal en creditcard.

Bij een storting van minimaal 10 euro ontvang je automatisch de 10 euro crypto bonus, die je kunt inzetten voor alle beschikbare digitale valuta op het platform. Zo kun je bijvoorbeeld €5 aan XRP kopen en €5 aan Dogecoin.

10 euro gratis crypto deal

Deze aanbieding is een exclusieve affiliate actie in samenwerking met Bitvavo en wordt niet door alle blogs aangeboden. Het is daarom belangrijk om te verifiëren welke bonus de referral code die je gebruikt biedt. Onze code verzekert je van een bonus van €10 en soms zelfs €20, afhankelijk van Bitvavo’s promotieperiodes. Bijvoorbeeld tijdens speciale periodes verhoogt Bitvavo de bonus naar 20 euro.

De bonus wordt automatisch verwerkt: stort minimaal €10 via je bankrekening en er wordt automatisch €10 aan je saldo toegevoegd, hierover ontvang je een melding. Mocht dit langer dan een uur duren, neem dan contact op met Bitvavo. Het is belangrijk dat jij als gebruiker de code goed invult.

Er is ook een interessante Bybit bonus van 40 USDT beschikbaar, waarvoor een minimumstorting van $400 nodig is. Dit is alleen interessant voor gebruikers die een significatie hoeveelheid in crypto willen investeren.

€10.000 commissievrij handelen

Naast de €10 gratis crypto, kun je ook profiteren van een bonus voor €10.000 commissievrij handelen. Bitvavo rekent normaal gesproken zo’n 0.25% aan transactiekosten en dit betaal je over iedere transactie. Met deze deal kan je dus tot €25 besparen op je trades. Een extra tip is om limietorders te plaatsen, dit verlaagt de fee direct naar 0.15%.

Let op: deze actie is geldig tot 7 dagen na registratie van je account. De transactiekosten die je hebt betaald, worden later teruggestort in je wallet. Houd er rekening mee dat de spread, het verschil tussen de bied- en laatprijs, niet wordt terugbetaald, aangezien dit geen winst voor Bitvavo is.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

Bitvavo is niet alleen de marktleider in Nederland en België met meer dan 1,5 miljoen klanten, maar biedt ook tal van voordelen die het aantrekkelijk maken voor zowel beginnende als ervaren crypto traders.

In vergelijking met andere Nederlandse platforms zoals Coinmerce en Finst, waar gebruikers vaak overstappen naar voordeligere alternatieven zoals MEXC, blijven velen bij Bitvavo vanwege de competitieve handelskosten en het makkelijke platform. Bij Bitvavo kan je namelijk via een basisinterface handelen voor beginners, maar via de geavanceerde exchanges voor ervaren traders.

Het platform onderscheidt zich met een uitgebreid aanbod van meer dan 260 cryptovaluta’s, die regelmatig worden uitgebreid, waardoor gebruikers een ruime keuze hebben voor investeringen.

Voordelen van Bitvavo:

 • Officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en in Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.
 • Lage handelskosten van maximaal 0.25% en 0.15% voor limietorders.
 • Gratis iDEAL en Bancontact.
 • Opgericht in Nederland (Amsterdam) met Nederlandse ondersteuning.
 • Wallet verzekering tot $255 miljoen.
 • Accountbescherming tot €100.000 (lees goed de voorwaarden).
 • Aanbod van meer dan 260 digitale valuta.
 • Integratie met trading bots, zoals Diamond Pigs.

Nadelen van Bitvavo:

 • Niet telefonisch bereikbaar.
 • Biedt geen geavanceerde handelsinstrumenten zoals hefboomhandel of handel met marge.
 • Geen publieke beschikbaarheid van Proof of Reserves.
 • Ondervond in 2022 problemen door FTX faillissement.

Conclusie

Raden wij Bitvavo aan? Ja, wij gebruiken dit platform zelf ook. Het is makkelijk, goedkoop en je kan makkelijk je euro omzetten naar crypto en andersom. Dit kan bij andere platforms nog weleens voor moeilijkheden zorgen of de kosten voor iDEAL en Bancontact kunnen hoog oplopen. Daarnaast kan je in meer dan 260 digitale valuta’s investeren en heeft Bitvavo en registratie bij De Nederlandsche Bank.

Bij Bitvavo kan je automatisch je crypto laten staken middels het Earn en Lending platform. Houd er wel rekening mee dat Bitvavo hiermee in 2022 in de moeilijkheden is gekomen.

Met de welkomstbonus van Bitvavo is het eigenlijk een no-brainer om gebruik te maken van dit platform. Het is groot en het heeft een hoge naamsbekendheid. Maar zoals altijd geldt dat je hier niet teveel geld moet laten staan. Beheer altijd je crypto in je eigen wallet.

Scroll naar boven