Crypto.com Referral Code

Profiteer nu van de exclusieve actie van 20% korting op de handelskosten en $50 aan CRO met de Crypto.com referral code: cw43qzpzxc

cw43qzpzxc
Kopieer bovenstaande code
Crypto.com referral code invoeren
Crypto.com referral code klein

Nieuwe gebruikers kunnen via de Crypto.com exchange starten met twee interessante bonussen. Allereerst krijg je een exclusieve korting van 20% op al je trades en je kan tot $50 in CRO ontvangen. We leggen je precies uit hoe alles werkt.

Crypto.com is één van de bekendste internationale exchanges ter wereld. Met meer dan 80 miljoen gebruikers wereldwijd zijn ze een zeer grote speler en hebben ze samenwerkingen met grote artiesten. Crypto.com maakt onderscheid tussen de app en de exchange, welke beide worden gezien als een apart platform. Wij gaan ons meer focussen op de Crypto.com exchange (die ook een app heeft), omdat het hier een stuk goedkoper is om te handelen.

Crypto.com biedt lage trading fees, hoge staking rewards, een crypto debit card en ze hebben een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Met de Crypto.com referral code wordt het handelen hier nog goedkoper, want je krijgt 20% korting op de fees. Dit is een exclusieve actie, maar daar later meer over.

Overzicht bonus met de Crypto.com referral code

Codecw43qzpzxc
Link naar Crypto.comhttps://crypto.com/exch/cw43qzpzxc
BonusOntvang $10 of $50 aan CRO (afhankelijk van je CRO staking)
Handelskosten korting20% korting op de fees (commissiedeling, 12 maanden geldig)
Registratie DNBJa
Aantal munten350+
Overzicht referral voordelen

Wat is een Crypto.com referral code?

Met een referral code kan Crypto.com zien wie de eigenaar is van de code en wie de code gebruikt. Zo kunnen ze exact zien wie via wie binnenkomt. De code is normaal gesproken bedoeld om aan je vrienden of familie te geven, waardoor zij een extra bonus krijgen.

Maar wij hebben van Crypto.com een bijzondere bonus ontvangen. Buiten het feit dat je tot wel $50 kan claimen via de exchange, krijg je nu ook 20% korting op alle fees en dit is niet beschikbaar met alle codes die in omloop zijn.

Verder in de tekst bewijzen wij dat je daadwerkelijk 20% korting krijgt, daarnaast kan je dit ook aan de klantenservice vragen.

Er zijn een hoop referral codes in omloop, dit komt doordat de eigenaar van de code ook een bonus krijgt. Wanneer jij namelijk je CRO staket en de $50 bonus ontvangt, dan krijgt de eigenaar ook een CRO bonus. Je kan het zien als een win-win actie, want zonder de code krijg je namelijk helemaal geen bonus.

Crypto.com website

Hoe pas je de code toe?

Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de referral id gebruikt en dit toepast bij Crypto.com. Houd er rekening mee dat de bonus via de Crypto.com App lager is en je ook een crypto debit card moet aanvragen. Via de exchange hoef je alleen CRO te staken.

Stap 1: Registreer jezelf bij de Crypto.com exchange met de code

Op deze pagina vind je de link naar de Crypto.com exchange. De exchange is niet alleen een stuk goedkoper om te handelen, maar je krijgt ook nog eens een hogere bonus. Je kan altijd later nog jezelf aanmelden bij de Crypto.com App om bijvoorbeeld een debit card aan te vragen.

Zorg er eerst voor dat je de juiste omgeving voor je hebt. Dit is het makkelijkst via je laptop of computer. Als je de link op deze pagina gebruikt dan weet je zeker dat je je aanmeldt bij de Crypto.com exchange.

Voer vervolgens je gegevens in en zorg dat de referral code cw43qzpzxc is ingevoerd. Bij Crypto.com kan je dit ook achteraf doen. Als je vergeten bent de code in te voeren, ga dan naar de Referral sectie (onder Events & Rewards) en klik je op Enter a referral code here. Dit is tot 7 dagen na het aanmaken van een account mogen.

Crypto.com is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, dus een identificatie is verplicht. Als je eenmaal een verificatie voor de exchange hebt uitgevoerd, dan hoef je dit niet meer voor de app te doen (en vice versa).

Stap 2: Stake CRO en ontvang $50 aan CRO

Als je account succesvol geverifieerd is kan je starten met handelen. Om de $50 bonus in CRO te claimen is het noodzakelijk dat je Cronos (CRO), de native coin van Crypto.com, staked. De exacte hoeveelheid en hoe je dit doet leggen wij je later uit.

Stap 3: Ontvang 20% korting op alle handelskosten

Dit is een exclusieve actie op Crypto.com en dit ga je niet overal vinden. Je ontvangt nu de eerste 12 maanden 20% korting op alle trading fees van Crypto.com. De korting wordt automatisch toegepast als je gebruikmaakt van de referral code.

Hoe het precies werkt lees je hieronder.

20% korting op de fees bij Crypto.com

Crypto.com bewijs korting commissie

Dit is een nieuwe en exclusieve actie van Crypto.com en is speciaal om de Nederlandse markt te veroveren. Crypto.com heeft een registratie bij DNB en wil graag meer Nederlandse (en uiteraard ook Belgische) klanten. Speciaal om deze klanten aan te trekken hebben ze ons benaderd om een speciale kortingsactie op te zetten.

Wij mogen alle gebruikers van de code, 12 maanden lang, 20 korting op alle handelskosten geven bij Crypto.com. In de afbeelding hiernaast zie je dat wij gekozen hebben voor het hoogste percentage voor de gebruiker van de referral code.

Crypto.com gaf ons de keuze om 0%, 5%, 10%, 15% of 20% te delen met onze bezoekers. Wij twijfelden hier geen moment over en hebben besloten om het maximale van 20% commissie te delen met jullie.

Zoals je ziet ontvangen referrals 20% commissie, dus korting over iedere trade. De korting wordt in de vorm van een cashback uitbetaald aan jou en teruggestort in je wallet. Dit is een automatisch proces en daar hoef je niks voor te doen.

De standaard level 1 spot trading fees van Crypto.com zijn al best laag. Zo betaal je hier slechts 0.0750% per transactie, dit is bij KuCoin 0.10% en bij zowel Bybit als Bitvavo 0.25%. Hier bovenop ontvang je dus nog eens 20% extra korting.

Bij Crypto.com ontvang je extra korting als je Cronos (CRO) hold en start vanaf 1000 CRO. Deze korting is te combineren met de exclusieve 20% korting op deze pagina.

Transactie voorbeeld

We gaan er in dit voorbeeld ervanuit dat je geen CRO hebt. Stel je doet een aankoop van 1000 euro en je koopt Bitcoin. Dan betaal je hierover normaal gesproken €0,75 fee, maar over dit bedrag krijg je nu 20% korting. Dus betaal je nog maar €0,60 fee en krijg je €0,15 terug in je account. De €0,15 krijg je in de munt, waarmee je je fee hebt betaald. Dus in dit geval Bitcoin.

Als je echt start met handelen dan kunnen deze fees flink oplopen bij hoge volumes en kan je een hoop geld besparen in de eerste 12 maanden.

$10 of $50 CRO bonus

Crypto.com wil maar al te graag dat je hun native CRO token koopt en koppelt hier veel incentives aan. Zo krijg je korting op de handelskosten, krijg je extra voordelen met je crypto debit card en krijg je interessante welkomstbonussen.

Het is aan jezelf uiteraard of je in Cronos (CRO) wil investeren, maar we kunnen je wel alvast vertellen welke bonussen je krijgt en wat je er precies voor moet doen.

Let wel op, de bonus via de exchange ($50) is een stuk hoger dan die van de app ($25). En de bonus is afhankelijk van hoeveel CRO je vast zet op het platform. Wanneer je CRO vastzet kan je er het niet meer verkopen of verhandelen. Dit is voordelig voor Crypto.com, want veel mensen kopen CRO en zetten het vast. Dit drijft de prijs omhoog want men kan het niet meer verkopen.

Crypto.com CRO vastzetten

Via de exchange heb je twee mogelijkheden:

 • Stake 5.000 CRO en ontvang $50 in CRO.
 • Stake 1.000 CRO en ontvang $10 in CRO.

De huidige CRO koers is ongeveer $0.13. Dus voor een investering van ongeveer $660 (5.000 CRO) ontvang je $50 gratis aan CRO en dit krijg je gestort in je spot wallet. Voor een investering van ongeveer $130 ontvang je $10 aan CRO.

Deze bonus is alleen interessant als je vertrouwen hebt in het Crypto.com platform en verwacht dat de koers gaat stijgen. Wanneer je CRO staked en de welkomstbonus claimt dan staan je coins 180 dagen vast. Tijdens het staken van CRO ontvang je wel een rente van 8% per jaar, dit krijg je dagelijks uitbetaald.

Als je een debit card met voordelen wil dan moet je wel weer apart CRO staken via de app.

Wat is Crypto.com en waarom dit platform gebruiken?

Crypto.com is een zeer grote en internationale crypto exchange om crypto te verhandelen. Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft nu meer dan 80 miljoen gebruikers wereldwijd. De focus ligt zowel op beginnende gebruikers via de Crypto.com App en ervaren gebruikers via de Crypto.com Exchange. Het beste en goedkoopste is om de exchange te gebruiken voor het handelen en investeren in crypto.

Je hebt bij Crypto.com de mogelijkheid om meer dan 350 verschillende crypto’s te verhandelen en nieuwe munten worden snel gelist. Vooral in Europa zijn de diensten populair, want je kan hier eenvoudig met euro betalen. En ze doen hun best om te voldoen aan alle (strenge) regelgevingen. Opvallend is dat ze een registratie hebben gekregen bij De Nederlandsche Bank, terwijl andere grote internationale exchanges hier veel moeite mee hebben (denk aan Binance).

Ook bieden ze derivatenhandel aan, maar dit is niet actief in Nederland.

De native munt, Cronos (CRO), is zeer populair onder investeerders. Crypto.com biedt veel incentives voor het holden en vastzetten van deze munt, zodat zoveel mogelijk investeerders CRO inkopen en niet meer verkopen.

De voordelen van Crypto.com:

 • Lage exchange fees en extra korting mogelijk met referral code en CRO.
 • Registratie bij DNB.
 • Meer dan 350 munten met iDEAL en euro.
 • Crypto Debit Card om je crypto uit te geven (kaart van metaal). En gratis Netflix en Spotify.
 • Staking en DeFi staking mogelijk.
 • Support reageert zeer snel.
 • Sponsoring van grote bedrijven en samenwerking met celebrities.

De nadelen van Crypto.com:

 • De App is een stuk duurder dan de exchange. Ook zorgt dit voor verwarring.
 • De CRO munt wacht al een lange tijd op een uitbraak. De all-time high van bijna $1 lijkt zeer ver weg.
 • Crypto.com trok een hoop voordelen in tijdens de bear market, wat zorgde voor een hoop ophef.

Conclusie over Crypto.com

Crypto.com is een betrouwbaar platform en doet haar best om te voldoen aan de regelgeving van vrijwel ieder land, zo ook in Nederland. Zolang je de exchange gebruikt zijn de kosten zeer laag. Het platform biedt een groot aantal munten, euro naar crypto mogelijkheid en veel staking opties.

De registratie bij De Nederlandsche Bank zorgt ervoor dat je het platform als Nederlander met een gerust hart kan gebruiken.

De korting van 20% die je met een Crypto.com referral code krijgt is een mooie bij komst. Hiermee kan je het eerste jaar tegen een lager tarief handelen en dit maakt Crypto.com goedkoper dan veel andere exchanges (zoals Bybit). De CRO bonus is interessant als je van plan was te investeren in CRO.

Scroll naar boven