Kucoin Referral Code: rJQMKE3

Home » Kucoin Referral Code: rJQMKE3

Kucoin Referral Code: rJQMKE3

Wat is een Kucoin Referral Code?

Wanneer je tijdens het aanmaken van een account op KuCoin de bovenstaande Referral Code invoert, krijg je een maand lang gratis ‘VIP privileges’. KuCoin weet hierdoor namelijk dat je bent uitgenodigd door een geverifieerd gebruiker. Deze privileges zijn onder meer super lage trading fees (waardoor je dus geld bespaard), 0% rente voor margin leningen en als eerste toegang krijgen tot nieuwe KuCoin producten. Het gebruiken van de KuCoin referral code heeft dus alleen maar gratis voordelen!

Over KuCoin

KuCoin is één van de grootste cryptoplatformen ter wereld. Volgens KuCoin zelf maakt 1 op de 4 cryptohouders gebruik van het platform, verspreid over meer dan 200 landen. Dit grote gebruikersbestand heeft onder meer als voordeel dat er veel liquiditeit op het platform is. Hierdoor is de kans groot dat je munten direct kunt kopen en verkopen omdat er altijd voldoende vraag en aanbod is.
KuCoin is van oorsprong een Aziatische exchange, maar hier merk je verder niks van; je kan de taal van de app en website namelijk gewoon op Nederlands instellen! Hier en daar worden teksten dan misschien niet helemaal in 100% perfect Nederlands vertaald, maar je begrijpt zekerweten altijd wat er bedoeld wordt. Dat is immers het belangrijkste, de exchange zonder problemen makkelijk kunnen gebruiken.

Breed aanbod aan munten

Naast alle bekende cryptomunten, vindt je op KuCoin ook een zeer breed aanbod aan kleinere munten die (nog) niet op de 3 aller bekendste exchanges staan. Hierdoor heb je dus de mogelijkheid om relatief nieuwe munten in een vroeg stadium en dus veelal tegen een lage prijs in te kopen. Wanneer munten vervolgens op één van de top 3 platformen worden gezet, schiet de prijs meestal enorm omhoog. In totaal staan er meer dan 400 munten op het platform, waarmee KuCoin één van de breedste cryptomunten aanbieders is. Hier worden dan ook op regelmatige basis nieuwe munten aan toegevoegd. Check dus regelmatig welke munten er nieuw bijgekomen zijn op KuCoin.

De KuCoin Token

Ook KuCoin’s eigen munt genaamd ‘KuCoin Token’ vindt je uiteraard op het platform. Voor vele gebruikers is alleen deze munt al reden genoeg om het platform te gebruiken. Zo heeft deze munt volgens vele een hoge potentiewaarde. De snelle opmars naar de top 70 munten op CoinmarketCap is hiervan het bewijs. Daarnaast zijn er echter nog meer voordelen aan het hebben van de KuCoin token. Zo krijg je gratis bonussen voor het vasthouden van de munt (genaamd ‘KuCoin Bonus’). Ook betaal je 20% lagere trading fees wanneer je de fees standaard met de KuCoin token betaald. De handelskosten op KuCoin worden hierdoor dus nog lager, terwijl deze al erg laag zijn vergeleken met de meeste andere crypto exchanges.

Meer beloningen

Naast de KuCoin bonus staat KuCoin bekend om de vele acties en manieren om beloningen te krijgen. Zo kun je iedere dag gratis ‘candies’ claimen om prijzen mee te winnen, en biedt ‘KuCoin win’ tevens de mogelijkheid om grote prijzen te winnen. Naast dat dit financieel aantrekkelijk is, maakt dit het gebruik van het platform natuurlijk ook gewoon extra leuk!
Ook het welbekende ‘staken’ is uiteraard mogelijk op het platform, genaamd ‘Pool-X’. Door bepaalde coins in deze Pool-X vast te houden, verdien je een bepaald percentage als rente. Let wel op: bij sommige Pool’s moet je een maand wachten nadat je hebt aangegeven dat je je munten weer wil gebruiken. Bij deze Pool’s kun je dus niet op ieder moment je munten eruit halen om te verhandelen. Check dit dus goed voor je munten in een Pool stopt.

Handelsrobot

Een andere interessante feature van KuCoin is de ‘Trading Bot’ (oftewel handelsrobot). Hiermee kun je zoals de naam al doet vermoeden automatische handelingen instellen, zoals de ‘sell high & buy low’ bot en de ‘DCA bot’ (Dollar Cost Average; de term die wordt gebruikt om periodiek een bepaald bedrag te investeren). De bots zijn makkelijk in te stellen op de ‘Trading Bot’ pagina, en maken het handelen in crypto een stuk efficiënter. Stel dat de cryptokoers ’s nachts wanneer je slaapt plotseling daalt, maar ’s ochtends wanneer je wakker wordt al weer terug gestegen is, dan kan je door middel van een automatische Trading Bot toch profiteren van deze ‘dip’, ondanks dat je dus sliep!

Support

KuCoin staat erom bekend dat ze 24/7 customer support aanbieden aan hun gebruikers. Ook is KuCoin actief op alle bekende social media kanalen. Tevens bestaan er veel grote KuCoin communities. Dit zijn groepen KuCoin gebruikers op andere platformen zoals bijvoorbeeld Reddit en Telegram, die met elkaar tips uitwisselen, strategieën bespreken en vragen beantwoorden. Ideaal dus voor als je niemand in je dagelijks leven kent die KuCoin actief gebruikt.

Conclusie

We kunnen dus wel stellen dat KuCoin een uitstekende exchange is. Er zijn diverse manieren om beloningen te verdienen (zoals de referral code, Kucoin bonus en Pool-X), er is een zeer breed scala aan munten beschikbaar waaronder de KuCoin Token, en met de handelsrobot kan iedereen leren traden. We zien geen grote nadelen aan dit platform, en bevelen KuCoin dus aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het handelen van crypto!

Meer Referral Codes naast KuCoin

Naast de bovenstaande KuCoin Referral Code vindt je op deze website nog veel meer referral codes voor andere bekende crypto platformen. Vergeet dus niet om deze website te checken wanneer je van plan bent om ook op andere exchanges een account aan te maken. Iedere exchange biedt immers weer andere cryptomunten en mogelijkheden aan.