KuCoin Referral Code

Claim levenslang 20% korting op de handelskosten en 8,200 USDT bonus bij KuCoin met de referral code: QBAM8AXD

QBAM8AXD
Kopieer bovenstaande code
KuCoin referral code invoeren
KuCoin Referral Code

Als je nieuw bent bij KuCoin dan kan je starten met een interessante welkomstbonus. Op deze pagina leggen wij je uit wat de bonus is en hoe je slim kan profiteren van extra kortingen.

KuCoin is een zeer grote crypto exchange en is een paar maanden later dan Binance begonnen in 2017. Qua gebruikersaantallen zijn ze nooit zo groot geworden als Binance, maar het blijft een populaire exchange. Volgens KuCoin maakt 1 op de 4 crypto holders gebruik van de exchange en dat is niet niks. KuCoin list snel nieuwe projecten (niet zo snel als MEXC) en biedt een hoop small cap munten aan.

Daarnaast hebben ze lage fees en bieden ze nog steeds derivatenhandel aan in Europa. De meeste exchanges hebben dit geblokkeerd, zeker in Nederland. Je kan je dan ook voorstellen dat KuCoin geen registratie heeft bij De Nederlandsche Bank (DNB). Sterker nog, KuCoin heeft in 2022 een waarschuwing van DNB gehad, maar hier tot op heden geen gehoor aan gegeven.

Met een KuCoin referral code kan je 20% levenslange korting op de handelskosten ontvangen en tot wel $8.200 claimen als welkomstbonus.

Overzicht bonus met de KuCoin referral code

CodeQBAM8AXD
Link naar KuCoinhttps://www.kucoin.com/r/af/QBAM8AXD
BonusClaim tot wel $8,200
Handelskosten korting20% levenslange korting (commissiedeling)
Registratie DNBNee
Aantal munten900+
Overzicht referral voordelen

Wat is een KuCoin referral code?

Een referral code van KuCoin bestaat uit een reeks letters en cijfers, en is een speciale code waarmee het platform kan zien wie welke gebruiker heeft aangebracht. Iedereen op het KuCoin platform krijg zo’n speciale code. Deze kan je geven aan vrienden of familie als je het platform leuk vindt. In ruil krijg je een percentage over de handelskosten van de gebruiker. Een win-win principe dus.

Jij ontvangt met onze referral code “QBAM8AXD” 20% korting op alle handelskosten. Dit krijg je niet met iedere code. Hoe dit precies werkt leggen wij later uit in de tekst. Ook kunnen wij bewijzen dat de 20% korting gekoppeld is aan deze code.

Je bent trouwens vrij om iedere code te gebruiken die je wil en er zullen waarschijnlijk meer codes in omloop zijn. Bekijk wel eerst goed welke kortingen de code aanbiedt, aangezien dit kan verschillen.

Hoe pas je de code toe?

We leggen je hieronder uit hoe je stap voor stap een verwijzingscode toepast en de kortingen succesvol kan claimen.

Stap 1: Registreer een account met de code

De eerste stap is meteen de belangrijkste stap. Het kan namelijk niet meer teruggedraaid worden als je hier een fout in maakt. We tonen op deze pagina zowel een link als een code. Wanneer je de link gebruikt hoef je verder niks meer te plakken en gaat alles automatisch.

Kopieer eerst de code op deze website en bezoek de website van KuCoin. Voer je gegevens in zoals je e-mailadres en wachtwoord. Plak vervolgens de code in het Referral Code veld. Controleer de code goed na het plakken, want je wil hier geen fouten in maken.

Verifieer vervolgens je e-mailadres en log in bij het platform. Het is verplicht bij KuCoin om de KYC succesvol door te lopen, anders kan je hier niet handelen. Dit soort regels zie je bij de meeste exchanges, aangezien ze gezien worden als financiële instellingen en witwassen moeten tegengaan.

Het KYC proces duurt vaak niet langer dan 5 minuten.

Stap 2: Claim de $8,200 bonus

Nadat je een account hebt aangemaakt en de KYC met succes heb voltooid, kan je gaan beginnen met handelen. Wanneer je echt wil gaan handelen dan kan je via de Rewards Hub extra bonussen verdienen. Het leuke van KuCoin is dat je dit al krijgt na een registratie of het doorlopen van de KYC (wat verplicht is). Deze bonussen kunnen oplopen tot wel $8,200. Houd er rekening mee dat je na het uitvoeren van de taak, je handmatig de bonus moet claimen.

We leggen later uit hoe de KuCoin Rewards Hub precies werkt.

Stap 3: Krijg 20% korting op alle handelskosten

Dit is de meest exclusieve actie die je gaat vinden voor KuCoin. Met de code op deze pagina krijg je standaard 20% korting op iedere transactie die je uitvoert. Dit is geldig op zowel spot als futures trading en kan gecombineerd worden met KCS korting (eigen KuCoin token) en VIP level korting.

Hoe wij dit precies kunnen aanbieden lees je in het volgende paragraaf.

Levenslang 20% fee korting bij KuCoin

Wij gaan je precies uitleggen hoe het werkt. KuCoin heeft een partnerprogramma waarmee een gebruiker een commissie kan verdienen. Deze commissie staat standaard op 20%. Maar wanneer je iemand uitnodigt, kan je zelf bepalen hoeveel commissie je zelf houdt en hoeveel je weggeeft.

Wij hebben besloten om de hoogst mogelijke commissie weg te geven van 20%. En dat kunnen wij bewijzen met onderstaande afbeelding.

Bewijs 20% commissiedeling KuCoin
Bewijs 20% commissiedeling KuCoin

Normaal gesproken krijgt de eigenaar van de code 20% van de transactiekosten van de gebruiker die hij doorverwijst. Dit percentage gaat met deze nieuwe constructie terug naar de gebruiker. Dat betekent dat jij met de referral code van KuCoin altijd 20% terugkrijgt van over je transactie (wat normaal gesproken commissie zou zijn), dus een korting van 20%.

En omdat je ook commissie ontvangt wanneer een gebruiker KCS (KuCoin token) hold of een bepaalde VIP level heeft, krijg je korting bovenop korting.

Een kanttekening is wel dat je de 20% korting na je trade krijgt uitbetaald. Je krijgt dit dus teruggestort in je account in de vorm van de crypto die je hebt verhandeld.

Transactie voorbeeld

Stel je voor je bent net nieuw op KuCoin en je hebt geen KCS en je bent VIP level 0. Dit betekent dat je voor een spot trade 0.10% betaalt. Stel je koopt $1000 aan Bitcoin, dan zou dit normaliter $1 aan transactiekosten betekenen. Door deze korting ontvang je later $0,20 aan BTC terug in je wallet. Bij hoge volumes kan dit flink oplopen.

$8,200 via KuCoin Rewards Hub

Als nieuwe KuCoin gebruiker kan je tot $8,200 claimen. Hierbij onderscheid KuCoin USDT voor opname en bepaalde KuCoin coupons die je kan gebruiken om te handelen of om iets uit te proberen.

KuCoin rewards hub pagina

Voor de eerste 500 USDT ontvang je 5x een random bedrag tussen de 0.01 en 100 USDT. Je krijgt dit wanneer je je aanmeldt, KYC uitvoert, je eerste storting doet, je eerste trade en je eerste geavanceerde trade uitvoert. Daarnaast kan je tot 200 USDT aan vouchers claimer. In het Rewards Hub overzicht kan je exact zien hoeveel je op dit moment kan claimen.

Verder kan je tot 7,500 USDT claimen voor het verhandelen van futures. Wanneer je een bepaalde volume en stortingslimiet bereikt, kan je een futures trial fund claimen. Met een trial fund kan je futures handelen. Je kan dit dus niet opnemen.

Als laatste krijgen nieuwe gebruikers een bonus APR voor het staken van bepaalde munten.

Wat is KuCoin en waarom dit platform gebruiken?

KuCoin is één van de grootste cryptoplatformen ter wereld. Volgens KuCoin zelf maakt 1 op de 4 cryptohouders gebruik van het platform, verspreid over meer dan 200 landen. Dit grote gebruikersbestand heeft onder meer als voordeel dat er veel liquiditeit op het platform is. Hierdoor is de kans groot dat je munten direct kunt kopen en verkopen tegen een goede prijs, omdat er altijd voldoende vraag en aanbod is.

KuCoin is van oorsprong een Aziatische exchange, maar hier merk je verder niks van. Je kan de taal van de app en website namelijk gewoon op Nederlands instellen. Hier en daar worden teksten dan misschien niet helemaal in 100% perfect Nederlands vertaald, maar je begrijpt zekerweten altijd wat er bedoeld wordt. Dat is immers het belangrijkste, de exchange zonder problemen makkelijk kunnen gebruiken.

Breed aanbod aan munten

Naast alle bekende cryptomunten, vindt je op KuCoin ook een zeer breed aanbod aan kleinere munten die (nog) niet op de 3 aller bekendste exchanges staan. Hierdoor heb je dus de mogelijkheid om relatief nieuwe munten in een vroeg stadium en dus veelal tegen een lage prijs in te kopen.

Wanneer munten vervolgens op één van de top 3 platformen worden gezet, schiet de prijs meestal enorm omhoog. In totaal staan er meer dan 900 munten op het platform, waarmee KuCoin één van de breedste cryptomunten aanbieders is (m.u.v. MEXC). Hier worden dan ook op regelmatige basis nieuwe munten aan toegevoegd.

De KuCoin Token (KCS)

Ook KuCoin’s eigen munt genaamd KuCoin Token (KCS) vindt je uiteraard op het platform. Voor vele gebruikers is alleen deze munt al reden genoeg om het platform te gebruiken. Zo heeft deze munt volgens vele een hoge potentiewaarde. De snelle opmars naar de top 70 munten op CoinmarketCap is hiervan het bewijs. Daarnaast zijn er echter nog meer voordelen aan het hebben van de KuCoin Token.

Zo krijg je gratis bonussen voor het vasthouden van de munt (genaamd KuCoin Bonus). Ook betaal je 20% lagere trading fees wanneer je de fees standaard met de KuCoin token betaalt (en dit is te combineren met de referral code).

De handelskosten op KuCoin worden hierdoor dus nog lager, terwijl deze al erg laag zijn vergeleken met de meeste andere crypto exchanges.

Handelsrobot

Een andere interessante feature van KuCoin is de Trading Bot (oftewel handelsrobot). Hiermee kun je zoals de naam al doet vermoeden automatische handelingen instellen, zoals de ‘sell high & buy low’ bot en de ‘DCA bot’ (Dollar Cost Average, de term die wordt gebruikt om periodiek een bepaald bedrag te investeren).

De bots zijn makkelijk in te stellen op de Trading Bot pagina, en maken het handelen in crypto een stuk efficiënter. Stel dat de koers ’s nachts wanneer je slaapt plotseling daalt, maar ’s ochtends wanneer je wakker wordt al weer terug gestegen is, dan kan je door middel van een automatische Trading Bot toch profiteren van deze dip, terwijl je slaapt.

Conclusie over KuCoin

KuCoin heeft de afgelopen jaren een zeer goede reputatie opgebouwd onder crypto investeerders. Ze hebben niet alleen een goed werkend platform, maar ook een groot aanbod en zeer lage kosten. Perfect voor de gemiddelde crypto trader.

Ondanks dat KuCoin een waarschuwing van DNB heeft gehad, blijven ze crypto derivaten aanbieden aan Europese gebruikers. Dit is leuk voor traders, maar kan voor problemen (voor KuCoin) zorgen in de toekomst. Er is een grote kans dat KuCoin deze diensten moet stoppen in Nederland.

De 20% korting met de referral code in combinatie met de 20% korting met KCS is perfect om de kosten te drukken op deze crypto exchange en te handelen met zeer lage fees. Dus als je het niet erg vindt dat KuCoin mogelijk in de toekomst sommige diensten moet verwijderen, dan is dit een prima exchange om te handelen.

Scroll naar boven