Bybit referral code

Claim vandaag $20 of $40 gratis crypto, 10% korting op de fees en tot $30,000 bonus met de Bybit referral code: 40DOLLAR.

40DOLLAR
Kopieer bovenstaande code
Referral Code Bybit

In dit artikel vertellen wij je alles over de welkomstbonus van Bybit en wat Bybit (Powered by SATOS) is.

Bybit is in Nederland één van de populairste crypto exchanges. Dit komt vooral door de lage kosten (maximaal 0.10%), het grote aanbod aan munten (700+) en het feit dat het via SATOS een registratie heeft bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Let op: Bybit zelf heeft geen registratie bij DNB, maar SATOS wel. Hiervoor is Bybitnederland.nl opgericht en mogen zij Nederlandse (en Belgische) klanten bedienen. SATOS beheert alle tegoeden van klanten en voert alle euro transacties uit. Het traden bij Bybit powered by SATOS is precies hetzelfde als bij Bybit.com.

In Nederland zijn enkele functies uitgeschakeld zoals derivatenhandel, de Bybit Card, Copy Trading, Opties en meer. Dit is om aan de eisen van DNB te voldoen. Het is echter wel mogelijk om met een hefboom van 5x te handelen op de spotmarkt. Met de Bybit verwijzingscode: 40DOLLAR krijg je 20 of 40 USDT, 10% korting en verschillende handelsbonussen. We leggen je alles uit in dit artikel.

Overzicht welkomstbonus met de Bybit referral code

Verwijzingscode40DOLLAR
Link naar Bybithttps://partner.bybit.com/b/40dollar
WelkomstbonusOntvang gratis 20 dollar of 40 dollar
Fee korting10% korting op de handelskosten (1 maand geldig)
Rewards Hub (handelsbonus)Handelsbonussen tot wel $30,000 (let op: kan alleen gebuikt worden voor fees)
Registratie DNBNee. SATOS heeft een registratie bij DNB en beheert alle fondsen
Aantal munten700+
Overzicht voordelen van de code

Wat is een Bybit referral code?

De Bybit referral code is een speciale en unieke code die je kunt gebruiken op het Bybit powered by SATOS cryptoplatform voor extra welkomstbonussen. In dit artikel leggen we uit welke verschillende exclusieve bonussen Bybit aanbiedt.

Tijdens je registratie op Bybit kun je de referral code “40DOLLAR” invoeren. Met deze code krijg je 10% korting op handelskosten, tot 40 USDT in crypto tegoed en de mogelijkheid om tot $30,000 te claimen. Let op: een referral code is hetzelfde als een verwijzingscode.

Het gebruik van een verwijzingscode stelt Bybit in staat om bij te houden via wie nieuwe gebruikers zijn aangemeld. Dit zorgt ervoor dat de welkomstbonus correct kan worden toegekend. Bovendien ontvangen wij vaak een kleine vergoeding wanneer je deze code gebruikt. Zonder het gebruik van een referral zou je niet in aanmerking komen voor de gratis $40 en de 10% handelskostenkorting, aangezien dit exclusieve promoties zijn die niet door alle partners worden aangeboden.

Je krijgt na het aanmaken van een account ook je eigen code, die je vervolgens weer kan delen. Bybit heeft zo’n referral programma in het leven geroepen om extra klanten aan te trekken. Als jij tevreden bent met Bybit dan kan jij het aan jouw omgeving aandragen en zo weer nieuwe gebruikers naar het platform sturen.

Hoe pas je de verwijzingscode toe?

Het gebruiken van een verwijzingscode is makkelijk, maar je moet goed opletten dat je de juiste code invoert. Volg de stappen om de code te gebruiken en je exclusieve welkomstbonussen te claimen.

Stap 1: Maak een nieuw account aan

Om in aanmerking te komen voor de welkomstbonussen is het verplicht om een partnerlink te gebruiken of een code van een partner. Let op, de bonussen kunnen verschillen afhankelijk van de link of code. Wij tonen duidelijk aan welke bonussen je ontvangt, dit is vaak ook te verifiëren op de site van Bybit.com

Bezoek de website en voer je e-mailadres of telefoonnummer in om een account aan te maken. Gebruik tijdens dit proces de referral code “40DOLLAR” om de welkomstbonussen te activeren. Wanneer je deze code invult kleurt het veld groen en zie je de melding dat je 30 dagne lang 10% korting op de handelskosten krijgt. Klik op ‘Create Account’ of ‘Ontvang mijn welkomstgeschenken’ om de bonus te claimen. De 10% korting op transactiekosten wordt dan direct voor 1 maand geactiveerd.

Stap 2: Voer de verificaties uit

Nadat je je e-mailadres of telefoonnummer hebt geverifieerd kan je in principe direct starten met handelen. Bybit voldoet in veel landen aan regelgevingen, waardoor een KYC vaak verplicht is. Zo ook in Nederland. Het is verplicht om minimaal KYC Level 1 te doorlopen en succesvol af te ronden.

Stap 3: Stort crypto of euro met iDEAL en Bancontact

Met de code die op deze pagina vermeldt staat ontvang je gratis $20 of $40 aan USDT. Dat is lekker meegenomen, maar dat krijg je uiteraard niet zomaar. Voor de 20 USDT moet je minimaal $100 storten en voor de 40 USDT minimaal $400. Het maakt niet uit of dit in crypto of euro is.

Je kunt storten in crypto (door crypto over te maken naar Bybit) of in euro via iDEAL (Powered by SATOS), Bancontact, creditcard of bankoverschrijving. Aan het einde van de maand ontvang je jouw $20 of $40.

Stap 4: Krijg handelsbonussen via de Rewards Hub

De laatste welkomstbonus kan je claimen in de Rewards Hub. Deze bonussen zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je al een account hebt. Ook is het geen exclusieve deal. Het doel van Bybit is vooral om je kennis te laten maken met het platform, denk aan je eerste trade plaatsen of een storting doen. Zorg ervoor dat je de handelsbonus eerst claimt, voordat je het uitvoert.

Belangrijk om te weten is dat de bonussen niet opneembaar zijn en alleen gebruikt kunnen worden voor het betalen van fees. De $20 of $40 welkomstbonus is wel opneembaar.

Gratis $20 of $40 aan crypto

De gratis 20 dollar of 40 dollar aan crypto is een exclusieve bonus van Bybit die niet alle partners kunnen aanbieden. Lees daarom altijd goed of de code die jij gebruikt deze bonus wel heeft. Het is zonde om een code te gebruiken waarbij je geen gratis USDT krijgt.

Lees onderstaande stappen om gegarandeerd de bonus te krijgen:

 1. Maak een account aan met de juiste code
 2. Verifieer je account tot Level 1. Dit duurt 5 minuten
  • Doe een storting van $100 in euro of crypto en ontvang 20 USDT
  • Doe een storting van $400 in euro of crypto en ontvang 40 USDT
 3. Wacht tot het einde van de maand om de bonus gestort te krijgen

Je mag de storting verdelen over meerdere transacties. Aan het einde van de maand wordt door een medewerker gekeken hoeveel er in totaal gestort is en of jij recht hebt op 20 of 40 dollar. Houd er wel rekening mee dat het bedrag in euro wordt omgerekend naar dollar.

10% korting op de handelskosten

Bybit biedt zeer lage kosten in de cryptomarkt. Als we dit vergelijken met Bitvavo (0.25%) dan zijn ze meer dan de helft lager. Ondanks deze lage kosten hebben wij een deal onderhandeld met Bybit, waarbij jij 10% extra korting krijg op alle handelskosten. Deze korting is geldig voor maar liefst 1 maand en wordt direct na registratie toegepast. Je hoeft hiervoor dus niets te doen. Ook kan je deze bonus verifiëren tijdens je registratie.

Bij Bybit powered by SATOS betaal je net zoals bij ieder andere exchange kosten per transactie. Dit betaal je na iedere trade en is een percentage van de transactiewaarde. Hiervan wordt direct en automatisch 10% afgetrokken door Bybit.

In tegenstelling tot MEXC biedt Bybit geen mogelijkheid voor commissiedeling. Mochten zij dit in de toekomst aanbieden dan zullen wij dit uiteraard direct toepassen.

$30,000 handelsbonus via Rewards Hub

Tot slot kun je een $30,000 handelsbonus claimen via de Rewards Hub, dit is in onze opinie meer een lokkertje dan echt interessant. Dit is voor iedere gebruiker beschikbaar en het maakt niet uit hoelang je al een account hebt. Wanneer je veel handelt op Bybit, kan dit interessant voor jou zijn, anders niet echt.

Je kan de handelsbonussen claimen door kleine taken uit te voeren. Denk aan het doorlopen van de KYC (net als voor de $20 bonus), je eerste trade plaatsen, tegoed storten of na het bereiken van een bepaalde handelsvolume. In de onderstaande afbeelding zie je aan wat voor soort stortingen en volumes je moet denken. Dit zijn flinke bedragen en niet voor iedereen weggelegd.

Bybit nieuwe gebruiker bonus

Ook goed om te weten dat de bedragen die je ziet alleen gebruikt kan worden om kosten op het platform te betalen. Interessant als je veel handelt, maar bij lage volumes heb je hier niet zoveel aan.

Wat is Bybit en waarom dit platform gebruiken?

Bybit is goed voor een groot deel van het wereldwijde crypto handelsvolume dat wordt gegenereerd door meer dan 27 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf met een hoofdkantoor in Dubai probeert aan iedere regelgeving te voldoen en slaagt hier best goed in. De Nederlandse constructie lijkt te werken voor DNB en ze zin nog steeds actief in Nederland.

Bybit biedt meer dan 700 verschillende munten en veel cryptodiensten. Hoewel een hoop diensten zijn uitgeschakeld in Nederland, kan je hier nog steeds aan spothandel doen met een hefboom tot 5x.

De samenwerking met SATOS wekt vertrouwen bij de handelaar en een hoop Nederlandse en Belgische gebruikers maken gebruik van het platform.

Voordelen van Bybit:

 • Bybit heeft via partner SATOS een registratie bij DNB en is dus legaal in Nederland actief
 • Biedt tegen lage kosten iDEAL en Bancontact aan
 • Heeft ook europaren
 • Bybit is nog nooit gehackt
 • Handel met een hefboom van 5x op de spotmarkt
 • Zeer lage handelskosten van 0.10%
 • Groot aanbod van meer dan 700 munten met euro en dollarparen
 • Web3 wallet

Uiteraard heeft Bybit ook nadelen:

 • De constructie met DNB wordt niet door iedereen gewaardeerd en het is onduidelijk hoelang dit stand houdt
 • Bybit heeft geen telefonische ondersteuning
 • Geen Nederlandse ondersteuning
 • Sommige diensten zijn uitgeschakeld voor Nederlanders

Conclusie

Bybit is een top platform voor crypto trading en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. De constructie met SATOS toont aan dat Bybit hard zijn best doet om ieder land te voldoen aan de regelgeving, zo ook in Nederland.

Bybit biedt zeer lage kosten (max 0.10%), groot aanbod en een stabiel platform. Daarnaast bieden ze als een van de weinige cryptoplatformen handel met hefboom aan. Hetgeen interessant is voor crypto traders.

Als je tegen lage kosten wil handelen op een snel platform, dan is Bybit interessant voor jou. Daarnaast kan je met de welkomstbonus starten met een extraatje en 10% extra korting op de handelskosten.

Scroll naar boven