MEXC Referral Code

Met de referral code van MEXC krijg je nu 10% korting en je kan een bonus tot wel $1000 krijgen met de code: mexc-10KORTING.

mexc-10KORTING
Kopieer bovenstaande code
MEXC Referral code 10KORTING
MEXC Referral Code

Als nieuwe trader bij MEXC kan je de slimme keuze maken door te starten met interessante welkomstbonussen.

MEXC is een crypto exchange dat bekend staat om de lage kosten en een flink aanbod aan verschillende munten. Dit maakt de exchange erg populair onder traders die nieuwe munten willen vinden of veel handelen. De kosten per transactie kunnen bij MEXC op sommige momenten dalen tot wel 0% en het lijkt wel alsof er iedere dag 10 nieuwe munten worden toegevoegd. Door het snelle listingsproces trekken zij veel nieuwe klanten aan.

Van vrijwel ieder nieuwe toegevoegde munt is er een airdrop via de MEXC Kickstarter en er worden wekelijks prijzen weggegeven.

De vraag is alleen hoelang MEXC haar diensten kan blijven aanbieden in Nederland. Eerder zagen we Binance vertrekken en Bybit haar dienstaanbod veranderen voor Nederlandse klanten. Ook heeft deze exchange geen registratie bij De Nederlandsche Bank.

Je kan vandaag met een referral code van MEXC profiteren van 10% korting op alle kosten en tot wel $1000 claimen. Ook geven we tips hoe je de handelskosten naar 0% kan krijgen en hoe je extra korting krijg met de native MX Token.

Overzicht bonus met de MEXC referral code

Codemexc-10KORTING
Link naar MEXChttps://www.mexc.com/register?inviteCode=mexc-10KORTING
BonusClaim tot wel $1000
Fee korting10% korting + 10% MX token korting
Registratie DNBNee
Aantal munten2000+
Overzicht referral voordelen

Wat is een MEXC referral code?

Veel bedrijven willen nieuwe klanten en hebben verschillende manieren om nieuwe klanten aan te trekken. Eén van de manieren is een partnerprogramma, wat ook wel een referral programma wordt genoemd. Met zo’n partnerprogramma kan je als klant, nieuwe gebruikers uitnodigen op het platform. Je nodigt een gebruiker uit door je referral code te delen. Dit is een unieke code, waarmee een platform kan controleren of jij daadwerkelijk iemand hebt aangebracht.

MEXC lage fees

Het leuke aan een partnerprogramma is dat dit niet eenzijdig is. Beide partijen profiteren namelijk van een welkomstbonus. Zo ontvang je bij MEXC 10% korting op alle handelskosten en kan je tot $1000 claimen.

Onze verwijzingscode is “mexc-10KORTING” en hiermee krijg je de korting. Je kan uiteraard ook een andere referral code gebruiken, hier ben je helemaal vrij in. Houd er rekening mee dat de welkomstbonus per code kan verschillen. Lees je dus vooraf goed in, het is niet mogelijk om dit later aan te passen.

Na het aanmaken van een account ontvang jij je eigen code.

Hoe pas je de code toe?

Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de code toepast en wat je moet doen. Later vertellen wij je ook hoe je extra Kickstarter airdrops kan ontvangen.

Stap 1: Maak een account aan

Uiteraard is het belangrijk dat je een account aanmaakt bij MEXC. Dit proces is vanzelfsprekend en hiervoor is alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. MEXC is één van de weinige exchanges die op dit moment geen KYC uitvraagt.

Belangrijk tijdens het registreren is dat je een referral code of een speciale tracking link gebruikt. Je vindt beide terug op de pagina. Je kan jezelf maar 1 keer registreren, dus zorg ervoor dat je dit correct doet.

MEXC $1000 taken

Stap 2: Claim de bonus van 1000 USDT

Als je een account aangemaakt hebt dan kan je aanspraak maken op alle welkomstbonussen. De 1000 USDT bonus kan je claimen onder het kopje $1000. Het bedrag is opgedeeld in kleine bedragen en je kan verschillende taken uitvoeren om een geldbedrag te claimen. De taken kunnen verschillen, maar op dit moment is het een stortingsbonus, een trading bonus en het doen van een KYC.

De 1000 USDT kan alleen geclaimd worden wanneer je een KYC hebt doorlopen.

Stap 3: Krijg 10% korting op je trades

De meeste traders komen bij MEXC voor de lage handelskosten. Deze kosten zakken soms zelfs naar 0%, maar wanneer dit niet het geval is, dan ontvang je 10% korting op de handelskosten. Deze bonus is direct actief, nadat je een account hebt aangemaakt met de referral code.

En bij MEXC kan je direct starten met handelen omdat een KYC niet verplicht is.

10% fee korting + 20% extra korting

Bij iedere crypto exchange betaal je transactiekosten voor iedere trade die je doet. Zet je USDT om in BTC, dan betaal je hier een kleine fee over. Vaak is dit een percentage van het totaalbedrag. De handelskosten bij MEXC zijn laag, lager dan bijvoorbeeld KuCoin of Bybit.

De fee korting met de referral code wordt automatisch toegepast. Hier hoef je niets voor te doen. Normaliter vindt de korting plaats door middel van een cashback, dat is bij MEXC niet het geval. Er wordt direct een 10% lagere fee in rekening gebracht.

MEXC maakt deze deal nog interessanter wanneer je de eigen MX token vasthoudt. Met MX token krijg je namelijk 20% extra korting op spothandel en 10% extra korting op futures handel. Hiervoor hoef je alleen MX token aan te kopen en vast te houden in je wallet. Voor futures trading moet je je MX token wel versturen naar je futures wallet.

Als je 1000 MX token hold dan ontvang je extra korting.

De voordelen van 1000 MX tokens

Zoals je in het vorige paragraaf al gelezen hebt, geeft het holden van MX token verschillende voordelen. Deze token is dan ook flink gestegen van $3 naar $5.

MEXC spothandel korting

Bij MEXC krijg je verschillende voordelen wanneer je MX tokens vasthoudt, maar als je 1000 MX tokens vasthoud in je wallet krijg je super voordelen. Houd er wel rekening mee dat dit een flinke investering is tegen de huidige MX koers, denk al gauw aan een bedrag rond de $5000.

Maar daarvoor in ruil krijg je een hoop, zeker als je een actieve trader bent. Zo krijg je in plaats van 20% korting op spothandel, maar liefst 100% korting. Dit betekent dat handelen op de spotmarkt altijd gratis is, zolang jij 1000 MX vast blijft houden.

Daarnaast krijg je in plaats van 10% korting op futures handel, 50% korting. Ook dit is voor altijd geldig. Normaal gesproken zijn de kortingen op futureshandel nooit zo hoog.

Verder kan je met 1000 MX meedoen met het Kickstarter airdrop evenement, hiervoor geldt een drempel van 1000 MX. Wanneer je hieraan meedoet kan je iedere dag beloningen ontvangen in de vorm van nieuwe tokens of USDT. Op sommige dagen loopt het aantal projecten op tot meer dan 10. Het bedrag aan tokens dat je ontvangt hangt af van hoeveel MX tokens je holdt.

Wanneer je voor het eerst meedoet moet je 30 dagen wachten totdat jouw MX tokens worden meegenomen in de pool.

De $1000 bonus

Het allerlaatste voordeeltje is de $1000 bonus voor traders. Houd er rekening mee dat dit niet gekoppeld is aan je referral code, maar geldig is voor alle gebruikers van het platform. Dit soort bonussen zie je eigenlijk bij iedere crypto exchange naar voren komen, denk aan Bybit en KuCoin.

Over het algemeen heb je er niet zoveel aan, want je kan het niet opnemen of investeren in crypto. Je kan het alleen gebruiken voor fees of voor het betalen van andere kosten.

Als je veel handelt op MEXC en ook nog de fee korting gebruikt, dan zijn deze bonussen wel handig om de kosten te betalen. Om in aanmerking te komen staat op de website uitgelegd wat je moet doen. Vaak is het een bepaalde handelsvolume behalen of een bedrag storten.

Wat is MEXC en waarom dit platform gebruiken?

MEXC is een internationaal handelsplatform dat zich focust op lage tarieven en veel verschillende coins en tokens. Inmiddels bestaat MEXC 6 jaar en hebben ze meer dan 15 miljoen gebruikers. Veel klanten maken gebruik van MEXC, omdat zij vaak kleine en onbekende projecten aanbieden die nog niet op andere exchanges staan. Op die manier werven ze enorm veel nieuwe klanten.

Daarnaast bieden de lage fees en de vele trading competities een hoop incentives voor ambitieuze traders. Met de referral code, het MX token en de competities kan je een hoop kosten besparen. Als je MEXC vergelijkt met KuCoin, Bybit, Binance of OKX dan zijn de fees zeer laag en kan dit gezien worden als een mogelijke red flag.

Dit zijn de voordelen van MEXC:

 • Snelle listing van coins en tokens.
 • Lage fees en soms zelfs geen fees.
 • Eigen MX token geeft voordelen zoals extra korting of gratis tokens.
 • MEXC staat altijd in de top rankings.
 • Veel competities en giveaways voor gebruikers.
 • De app werkt zeer goed.

De nadelen van MEXC:

 • Er zitten een hoop scam coins tussen de listings die naar 0 gaan.
 • Tokens worden net zo snel weer gedelist.
 • Onduidelijk wie de CEO van het bedrijf is (wij konden alleen een oude CEO vinden).
 • Ik vraag mij af hoe ze met zulke lage fees en competities nog geld verdienen.
 • In 2023 waren er klachten over het bevriezen van fondsen.
 • Enorm veel notificaties in de app (100 per dag) en die zijn niet uit te schakelen.

Sommige van de nadelen van MEXC zijn red flags, waardoor je altijd het risico van het gebruik van MEXC in je achterhoofd moet houden. Houd nooit teveel vermogen op de exchange en verstuur crypto waar je niet mee handelt naar een wallet in eigen beheer. Bedenk jezelf ook dat als er iets misgaat met MEXC, het MX token hoogstwaarschijnlijk ook naar 0 gaat.

Conclusie over MEXC

Als we alleen kijken naar de kosten en het aanbod dan is MEXC een top exchange. Helaas zitten hier meer haken en ogen aan. MEXC biedt nu diensten aan in Nederland, die we bij andere exchanges weg hebben zien gaan. Dat betekent dus dat dit ook bij MEXC kan gebeuren. Het is dus goed om dat in je achterhoofd te houden.

Zeker het kostenplaatje bij MEXC is erg interessant. Je betaalt hier lage kosten en je kan met een referral code nog meer korting krijgen. De vraag is alleen, hoe MEXC bijvoorbeeld geld verdient bij een 0% fee actie of wanneer er een korting van 50% wordt gehanteerd. Het zou kunnen zijn dat ze een constructie hebben waarbij ze een deel van de spread als commissie innemen, maar je kan dit ook als een red flag zien. Zorg er dus altijd voor dat je je crypto weer opneemt naar een wallet in eigen beheer.

Dus als conclusie, MEXC is interessant om te handelen, maar je moet rekening houden met de red flags en het eventueel wegvallen van bepaalde diensten.

Scroll naar boven